Cukroměr 0-35% s teploměrem 22cm EURO

Kód: 590005.10
388,70 Kč / ks 321,20 Kč bez DPH
Skladem (50 ks)
Můžeme doručit do:
1.7.2022
KOZÁČEK

Detailní informace

Detailní popis produktu

- cukroměr s teploměrem pro profesionální měření - cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu) - pro měření musí být zkumavka naplněna analyzovaným moštem na 2/3 výšky (zkumavka není součástí) - měřená tekutina by neměla obsahovat pevné částice a plynové bubliny - množství kapaliny by mělo být takové, aby plovák umístěný ve zkumavce volně plaval, nedotýkal se dna a stran testovacího zkumavky - měření obsahu cukru v pivu se provádí stejným způsobem jako u vína - rozsah doporučených počátečních koncentrací cukru v mladině 8-10 Blg ° - fermentace piva je považována za dokončenou, pokud je hodnota v rozmezí zelených (0 - 2 Blg °) - rozsah měření 0 až 35'Blg - délka cukroměru 22 cm - pro přesné měření se doporučuje teplota kvasu 20°C - baleno v ochranném tubusu - vyrobeno v EU - EAN 0000059000518

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení