Cukroměr 0-30% bez teploměru 21cm EURO

Kód: 590005.00
309,20 Kč / ks 255,50 Kč bez DPH
Skladem (134 ks)
Můžeme doručit do:
31.3.2023
KOZÁČEK

Detailní informace

Detailní popis produktu

- cukroměr bez teploměru pro profesionální měření - cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu) - pro měření musí být zkumavka naplněna analyzovaným moštem na 2/3 výšky - měřená tekutina by neměla obsahovat pevné částice a plynové bubliny - množství kapaliny by mělo být takové, aby plovák umístěný ve zkumavce volně plaval, nedotýkal se dna a stran testovacího zkumavky - měření obsahu cukru v pivu se provádí stejným způsobem jako u vína - rozsah doporučených počátečních koncentrací cukru v mladině 8-10 Blg ° - fermentace piva je považována za dokončenou, pokud je hodnota v rozmezí zelených (0 - 2 Blg °) - rozsah měření 0 až 30'Blg - pro přesné měření se doporučuje teplota kvasu 20°C - délka cukroměru 21 cm - baleno v ochranném tubusu - vyrobeno v EU - EAN 0000059000501

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: